Moi! Miten sulla menee? Me olemme kiinnostuneita elämästäsi. Enkä nyt tarkoita, että haluamme lukea Seiska-tyylisiä juttuja sinusta. Meitä kiinnostaa se, että löydät elämääsi parhaan jutun, mitä voi olla: yhteyden Jumalaan.

Tiesitkö, että Jumala ajattelee sinusta hyvää? Aivan riippumatta siitä, oletko mielestäsi sen arvoinen, että voisit tulla hänen luokseen. Jumala on rakastanut sinua aikojen alusta asti, eikä hänen rakkautensa koskaan lopu, vaikka tekisit mitä. Hän rakastaa sinua niin paljon, että lähetti ainoan poikansa Jeesukseen kuolemaan ristillä puolestasi. Kaikki, jotka uskovat Jeesukseen, saavat syntinsä anteeksi ja pääsevät ikuiseen elämään. Olet ehkä kuullut tämän. Mutta oletko ottanut tarjouksen vastaan? Oletko kokeillut, miten usko voi muuttaa maailmasi?

Jumala on elävä voima, joka tarjoaa todellisia ratkaisuja elämään. Mikään ongelma ei ole hänelle liian vaikea. Yksikään sydän ei ole hänelle liian särkynyt. Jumala haluaa auttaa sinua ja hänellä on hyvä suunnitelma elämääsi varten. Uskon avulla voit tarttua siihen!

Olemme saaneet kokea Jumalan rakkauden ja sen muutoksen, jonka usko tuo elämään. Kaikkea tätä haluamme jakaa kanssasi. Siksi Light-nuorisotyö on olemassa. Siksi nämä nettisivut ovat olemassa. Tule mukaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply