Light-nuortenillat ovat perjantaisin klo 19.30 Porin vapaaseurakunnassa, Karhunkatu 13:ssa.

Viikon päätapahtuma pitää sisällään muun muassa ylistysmusiikkia, puhetta Jumalasta, rukousta, videoita, haastatteluja, tarjoilua… Pääosassa on yhteys rakastavan Taivaan Isän kanssa.

Kalenterista näet nuorteniltojen ajankohtaisia ohjelmatietoja.

 

Kokemuksia nuortenilloista:

”Nuortenillat on mulle Jumalan kohtaamisia. Pyhä Henki on läsnä niissä illoissa. Siellä on hyvä ja ihana ilmapiiri! Olen saanut jo monta kaveria ja olen niistä tosi kiitollinen Herralle.”

”Nuortenilloissa on aina ollut tervetullut ja lämminhenkinen fiilis kun sinne on tullut. Siellä saa vapaasti kohdata Jumalaa omalla tavallaan ja oppia uutta ja vahvistua uskossa. Aina on ollut virkeempi olo nuortenillan jälkeen mennä viikonlopunviettoon. On myös mahtavaa, kun on niin tiivis porukka, kelle jakaa ilot ja surut!”

”Nuortenillat ovat olleet mahtavia. On kiva aina rankan ja pitkän viikon jälkeen tulla nuorteniltaan ylistämään Jumalaa ja tapaamaan kavereita.

”Vapiksen nuortenilloissa saa olla oma itsensä, joka on tärkeää minulle. Jokainen saa omalla tavallaan ylistää Jumalaa ja seurata kokousta. Nuoret ovat mukavia, kuten puhujatkin. Tärkeää on myös, että kaikilla on mahdollisuus osallistua jotenkin tai olla vastuussa jostakin. Tietenkin kiva lisä on illan jälkeen herkut alakerrassa.”

”Vaikka tulis ”väärällä” asenteella niin se muuttuu aina paremmaks illan aikana. Ite tykkään, mitä enemmän on eri puhujia, jotta saa puhetta eri näkökulmilta ja eri osa-alueilta. Illoissa mennään yleensä samalla kaavalla, mutta se toimii ainaki musta. Parasta on kun syvennytään hiljasiin rukouksiin ja keskitytään Jumalaan niin, että ne kännykätki jää syrjää!